Showroom

Leveradres (geen bezoek adres)

Werkwijze

In een interieur kan je ontzettend veel kanten op. De keuze is reuze. En dat maakt het vaak nou net zo lastig. Je weet misschien namelijk best wat je wel en niet mooi vindt (en je partner misschien ook). Maar hoe pas je dat nu toe in jouw huis? Welke indeling werkt het beste? Waar ga je werken met welke kleur (of behang)? Wat ga je behouden en wat wordt er vernieuwd? Hoe maak je er een samenhangend geheel van?

Ik help je graag om deze vragen te beantwoorden. Zo kan je gewoon lekker gaan genieten van je thuis. Ik neem je graag mee in hoe ik te werk ga.

Stap 1

KENNISMAKEN

Het begint allemaal met een goed gesprek. We maken -vrijblijvend- kennis, bespreken je wensen en hoe ik je hierbij kan helpen. Ik vind het belangrijk dat we daarbij allebei een klik voelen. Kennismaken kan online, in de showroom of bij jou thuis.

Stap 2

WENSEN DELEN

Gaan we samenwerken? Leuk! Ik kom bij je thuis kijken. Jullie delen meer over je smaak en wensen. Ook maken we afspraken over de randvoorwaarden, de betaling, wanneer het advies klaar is en hoe vaak we tussentijds afstemmen. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat helemaal bij je past.

Stap 3

AAN DE SLAG MET JE ADVIES!

Het advies voor jouw droomhuis is klaar. Als je wilt, kun je gelijk aan de slag. Wil je zelf liever niet aan de slag maar dit uit handen geven? Ook dat is mogelijk. Ik kan je helpen aan de juiste vakmensen die dit van je overnemen. Denk aan de juiste aannemer, timmerman, woningstoffeerder, interieurbouwer, schilder of behanger.

MIJN STIJL

In jouw interieur draait het uiteraard om jouw stijl. Niet die van mij. Maar als je overweegt mij als interieurstylist in te schakelen wil je natuurlijk wel weten wat je in huis haalt!

Mijn ontwerpen zijn vaak modern of Scandinavisch van stijl. Al zie je soms ook een industriële touch of romantisch behangetje voorbij komen. Een goede mix hiervan maakt een interieur meer eigen en net even anders. In al mijn ontwerpen let ik op sfeer, eenheid en rust. Hierin is volop ruimte voor jou favoriete kleur, geërfde meubelstuk en andere persoonlijke wensen.

Een huis moet functioneel zijn, maar het oog wil ook wat! Dat neem ik in mijn ontwerpen altijd in acht. Mijn doel is om jullie weer te laten stralen bij het zien van het interieurplan (of eindresultaat). 

Wil je met mij samenwerken aan jouw thuis of heb je nog vragen? Vul het contactformulier in. En ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Kom in contact

Joost Mocking Complete woningstoffering

Contactgegevens

Heeft u vragen of wenst u een offerte te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk en deskundig advies.

Showroom/leveradres:

Pakketboot 20, 3991 CH Houten

Verhuizing!

“Wij gaan verhuizen! Vanaf donderdag 4 april zijn wij gevestigd op Pakketboot 20.”