Showroom

Leveradres (geen bezoek adres)

Joost Mocking

Eigenaar / Woningstoffeerder

Ervaring:

>20 Jaar

Over Joost

Na vele jaren gewerkt te hebben bij een gerenommeerde woningstoffeerder uit Houten, ben ik, Joost Mocking, in 2017 als ZZP’er gestart. Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar werkervaring en ga ik nog dagelijks met plezier aan het werk.

Persoonlijk & Deskundig
Ik handel uw opdracht van a tot z af: Ik kom bij u inmeten, ik lever de producten en ik stoffeer. U krijgt hierbij altijd een goed en eerlijk advies, ik werk enkel met producten van goede kwaliteit en lever maatwerk. Van een trap tot raamstoffering of een complete woning, ik sta voor u klaar.

Naast het werk ben ik trotse vader van 2 kids Fedde en Pleun, speel ik graag voetbal en vind ik het leuk om te koken op de kamado BBQ.

Nadie Mocking

Interieurstylist

Ervaring:

>10 Jaar

Over Nadie

Sinds 2017 werk ik mee in Joost zijn bedrijf. Administratie, communicatie, planning, social media en ik beheer op donderdag de showroom. Hierdoor ben ik helemaal ingevoerd in alle mogelijke vloeren en raambekledingsopties. Om van mijn passie echt mijn werk te kunnen maken heb ik de opleiding Interieurstylist van NIA academie gevolgd.

Naast ondernemer ben ik ook moeder van 2 kids Fedde en Pleun. Als er tijd overblijft ga ik graag hardlopen, met mijn gezin op pad en bijkletsen met vriendinnen.

Showroom & Interieuradvies
Elke donderdag kunt u van 09.30 tot 16.00 uur vrij inlopen in onze showroom in Houten (Pakketboot 20). Hier kunt u rustig rond kijken, materialen zien en voelen. Tevens geven wij advies.

Wilt u onze showroom op een ander moment bezoeken? Als u contact met ons opneemt dan plannen we wat in.

Deskundig

Vakman met passie

Maatwerk

Passend bij uw huis en wensen

Kwaliteit

Alleen producten van goede kwaliteit

Goed advies

Altijd een goed en eerlijk advies

Van A tot Z

Ik meet in, ik lever en ik stoffeer

Persoonlijk

Weten met wie je te maken hebt

Kom in contact

Joost Mocking Complete woningstoffering

Contactgegevens

Heeft u vragen of wenst u een offerte te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk en deskundig advies.

Showroom/leveradres:

Pakketboot 20, 3991 CH Houten

Verhuizing!

“Wij gaan verhuizen! Vanaf donderdag 4 april zijn wij gevestigd op Pakketboot 20.”