Showroom

Leveradres (geen bezoek adres)

Vloeren en raambekleding (gehele woning)

“Joost heeft onze gehele nieuwe woning voorzien van vloeren en raambekleding. Hij is snel in contact en denkt met je mee waar nodig. Ook werkt hij erg netjes en zorgvuldig. Wij zijn erg blij met het eindresultaat! Bedankt Joost!”
Pien en Jacob
Vloeren en raambekleding (gehele woning)

Interieur

"Nadie heeft ons ontzettend geholpen bij de inrichting van ons huis. Zelf hadden we een moodboard gemaakt met voorkeur voor stijl en kleur. Nadie heeft al onze wensen vertaald naar een prachtig ontwerp en advies waar we ontzettend blij mee zijn. Nadie is een styliste die met je meedenkt en de tijd voor je neemt. Daarnaast beschikt ze over een groot netwerk waardoor we zelf niet opzoek hoefden naar de benodigde winkels. Wij hebben haar ervaren als vriendelijk, enthousiast en zeer kundig. Zij voert haar werk met veel passie en betrokkenheid uit. Het resultaat mag er dan ook wezen".
Hans en Gerrie

Vloerbedekking, raamdecoratie en gordijnen

“Wij hebben de familie Mocking leren kennen als zeer deskundig en ervaren gekoppeld aan persoonlijke dienstverlening. Ons goede gevoel na de eerste gesprekken, is dan ook zeker bevestigd in de uitvoering en oplevering. Wij zijn uitermate tevreden.”
René en Colette van der Linden
Vloerbedekking, raamdecoratie en gordijnen

Trappen bekleden

“Wij hebben door Joost twee trappen laten bekleden met marmoleum. Joost is een echte vakman, werkt vlot en secuur. Hij is daarnaast ook vriendelijk en sociaal in de omgang (vinden wij ook belangrijk).”
Nienke
Trappen bekleden

Interieur

"Ons huis is altijd een fijne plek geweest, toch voelde het niet helemaal als thuis. Zelf hebben we van alles geprobeerd om sfeer en warmte te creëren, maar sloegen we de plank mis. Daar was Nadie! Met haar frisse en vrolijke energie heeft ze ons onwijs goed en fijn geholpen. Inmiddels hebben wij zelf een aantal acties ondernomen (want wij werden dol enthousiast van het advies) en nu van onze sfeerloze woonkamer een warme, fijne en sfeervolle ruimte gecreëerd. Wat we als heel fijn hebben ervaren is dat Nadie echt open stond voor onze ideeën en zij altijd aandacht had om hier meer over te horen. Het is ten slotte ons huis. Ook gaf Nadie eerlijk en open feedback. Ze hielp ons om onze blikken te verruimen en echt te kijken naar ‘hoe richt je deze ruimte praktisch in en hoe creëer je de meest natuurlijke inrichting, die echt goed voelt’. Inmiddels is onze woonkamer, op een paar meubels na, totaal veranderd en genieten we elke dag van de fijne warme kleuren, onze elektrische haard, de praktische opbergkasten voor al het kinderspeelgoed en voelt het elke dag als echt thuiskomen/thuis zijn!"
Michael en Nina

Vloer en trap

“Joost is een vakman! Hij denkt mee, is oplossingsgericht en werkt netjes. Een echte aanrader!”
Familie Verwoerd
Vloer en trap

Interieur

"Wij zijn erg tevreden met het advies van Nadie. Nadie is professioneel en heeft op basis van beperkte input een uitgebreid plan gemaakt. De kleurstelling van de muren past goed bij het voorgestelde interieur en is naar onze smaak. Nadie heeft in korte tijd een uitgebreid advies gemaakt en gepresenteerd. Het contact verliep soepel en Nadie communiceerde helder tijdens het hele proces."
Guus en Ana

Interieur

“Nadie heeft ons uitgebreid voorzien van interieuradvies voor onze woonkamer en hal. Wij hadden zelf geen idee wat we wilden maar wel dat er iets moest veranderen. Nadie heeft ons daar heel goed bij begeleid. Ze kwam bij ons langs en besprak onze wensen uitgebreid met ons. Ze vraagt goed door om echt een beeld te krijgen. Op basis daarvan heeft ze een tot in de puntjes uitgewerkt plan gemaakt inclusief plattegronden, moodboards en stalen van zowel stoffen, vloer, verf en behang. Ze denkt aan alle details en denkt echt goed mee. Wat verder fijn is, is dat ze ook precies opneemt waar je alles kan kopen en wat de prijs daarvan is. Echt een compleet advies dus. We zijn enorm blij met het resultaat, voelen ons nu thuis in ons huis en krijgen er nog vaak complimenten.”
Maarten en Wieke

Vloerbedekking, plinten en gordijnen

“Joost is een vakman, prettig in de omgang, vlotte en nette werker, denkt mee, alles was perfect. Super tevreden”
Martin en Ella
Vloerbedekking op trappen, slaapkamer en overloop, plinten en gordijnen

Duettes top down bottom up

“We zijn goed geadviseerd en geholpen door Joost. Hebben in zowel de erker als bij de schuifpui voor lichtdoorlatende duettes gekozen, in een mooie warme olijfgroene teint. Ontzettend blij mee!”
Alber en Metha
Duettes top down bottom up

Trappen

“2 trappen laten bekleden een dichte en open trap. Super strak en snel gedaan! wij zijn zeer tevreden en zouden het zeker aanraden.”
Gino & Laura
2 trappen

Horren en Vloer

“Het contact met Joost is goed. Hij denkt ook mee en stelt ook goede alternatieven voor. Hij werkt rustig door en ruimt ook weer alles op. Het afgeleverde werk is uitstekend en tot in detail goed afgewerkt. Joost is een goed vakman en zeker een aanrader.”
Max Groenhart
Horren en vloer leggen

Interieur

"Mijn huis was een bij elkaar gespaarde rommel. Nadie heeft mij geholpen om mijn huis weer mijn huis te maken. Nadie luistert en weet goed wat wel en niet bij elkaar past. Mijn huis leek leeg en kon niet goed bedenken wat er nodig was om het warmer te krijgen en zorgen dat meubels aansloten bij elkaar. Nadie heeft een mooi advies gegeven met een moodboard en veel links naar producten die in de stijl van mijn huis passen. Nadie is een vakvrouw!"
Martijn

Laminaat vloer

“Bedankt Joost de vloer ziet er prachtig uit!”
Sascha
Laminaat vloer

PVC vloer

“Vandaag een fantastisch mooie vloer gelegd door Joost Mocking. Zo blij met onze nieuwe look...Joost werkt netjes, denkt mee en geeft advies, zo fijn. Een echte aanrader voor als je een mooie pvc vloer wilt.”
Fam de wit
PVC vloer leggen

Trapstofferen

“Mooi werk geleverd. Het tapijt is met het patroon mooi gelegd. Ik heb zelf de stootborden gemaakt en Joost heeft het tapijt gelegd.”
Tiny
Trap

Graag meer weten of heeft u vragen?

U kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen of contact opnemen voor meer informatie.

Verhuizing!

“Wij gaan verhuizen! Vanaf donderdag 4 april zijn wij gevestigd op Pakketboot 20.”